Entry-header image

Zdravlje i sigurnost u hotelu Pinija

Za sve naše goste organiziramo testiranje na SARS-CoV-2

Sigurnost naših gostiju nam je na prvom mjestu. Ukoliko Vam je za povratak u domovinu potrebno testiranje na SARS-CoV-2 za sve naše goste, u suradnji s privatnom poliklinikom Analiza, organiziramo testiranje.

Naša predanost zdravlju i sigurnosti

U našem hotelu Pinija veselimo se gostima istom toplinom i gostoprimstvom kao i svake godine. Sigurnost nam je oduvijek bila na prvom mjestu, a s obzirom na pandemiju Covid-19 koja se proširila svijetom, više nego ikad usmjerni smo na zdravlje i dobrobiti naših gostiju i zaposlenika.

Kao odgovor na nedavne događaje, nastavljamo slijediti najnovije savjete i preporuke Centra za kontrolu bolesti (CDC), Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i lokalnih zdravstvenih vlasti.

Strogim i pravovremenim mjerama koje su donijeli Vlada Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz najjaču podršku hrvatskog naroda, nosili smo se sa spomenutom pandemijom  vrlo uspješno, što nam je omogućilo da se u ovom trenu osjećamo optimistično, ali  pritom još uvijek vrlo oprezno i odgovorno.

OSTANITE ZDRAVI I SIGURNI TIJEKOM SVOG SLJEDEĆEG BORAVKA KOD NAS – NAŠE MJERE:

 • Proširili  smo protokole za čišćenje i higijenu te ih prilagodili smjernicama za suzbijanje COVID-19 virusa
 • Na mjestima za kontakt s gostima postavljena su sredstva za pranje ruku
 • Česta sanitacija visoko dodirnih točaka, kao što su gumbi dizala, ručke na vratima, šalteri za prijem, kupaonice i konferencijske sobe.
 • Temeljito čišćenje i dezinfekcija soba
 • Poboljšana dnevna dezinfekcija podova u predvorju i restoranima (dva puta dnevno)
 • Česta dezinfekcija wellness i fitness područja (sobe za masažu nakon svakog tretmana, strojevi za vježbanje, rukohvati u bazenima)
 • Korištenje predložene zaštite tijekom izravne interakcije s gostima (osoblje recepcije, osoblje restorana, wellness osoblje)
 • Infracrveni termometri bit će dostupni na recepciji radi  provjere temperature naših gostiju i zaposlenika( na zahtjev)
 • Osiguravanje medicinskih maski i rukavica za naše goste i zaposlenike na zahtjev (ovisno o dostupnosti)
 • Udaljenost najmanje 1,5 metar između svih koji borave i rade u hotelu
 • Redovito educiranje naših zaposlenika kao i provođenje pravilne higijenu ruku te podizanje svijesti o COVID-19 virusu. Smatramo to  neophodnim za borbu protiv širenja virusa i zdravlje svih gostiju i zaposlenika koji borave u hotelu Pinija.

Pomozite nam da Vas zaštitimo, slijedeći naše upute brinite o sebi, a tako i o drugima. Sve to činimo kako bismo omogućili da se bilo koji gost, bilo to zbog posla, potrebe ili slobodnog vremena, vrati  u našu lijepu zemlju, uz potpuno povjerenje i sigurnost u boravak u našem hotelu Pinija.

Hvala Vam!

Ostanite sigurni od početka do kraja svog boravka

Hotel Pinija je dio nacionalnog programa “Safe stay in Croatia”, što je potvrđeno dodjelom oznake Ministarstva turizma i sporta, kao i oznakom WTTC’s Safe travels.