Entry-header image

Home

Required fields are followed by *

01

Mediteranski odmor kojem ćete se uvijek rado vraćati

Malo mediteransko mjesto, Petrčane, nedaleko od Zadra, dom je Hotela Pinija. Njegov jedinstveni položaj na prirodnom poluotoku čini ga savršenim izborom za odmor i rekreaciju.

Uz rajski ambijent uživajte u našoj gostoljubivosti, gastronomskim delicijama, opustite se uz romantičnu wellness ponudu, organizirajte vjenčanje ili poslovno događanje. Odaberete li nas, zasigurno ćete se ponovno vratiti kao i većina naših zadovoljnih gostiju.

02

Smještaj

No accommodations matching criteria.

Rezervirajte unaprijed i uštedite 15%!

Svoj smještaj osigurajte već sada i iskoristite pogodnosti ove posebne  ponude.

Osjetite opuštajući dodir Mediterana

Iskusite nezaboravan doživljaj Wellness & Spa centra Marea koji Vam otvara vrata svijeta opuštanja, božanstvenih mirisa i pozitivne energije

Wellness Dream Ponuda

Izaberite mirise koje želite. 

03

REGIJA ZADAR, reci DA svemu!

Smještena u srcu istočnog Jadrana, Zadarska regija pruža beskrajne mogućnosti za odmor iz snova. Kulturno, sportsko i ekonomsko središte je Zadar, grad iznimne 3000-ljetne povijesti.

Gradići Nin, Pag i Biograd kao i cijelo zaleđe Zadarske regije pružaju vrhunske eno-gastronomske doživljaje, a ljubitelji prirode i avanture mogu uživati u kristalno čistom moru, plažama te skrivenim uvalama brojnih otoka ili u nekim od nacionalnih parkova.

04

Galerija fotografija našeg hotela