Zadar - Pozdrav suncu
Entry-header image

Aktivnosti

Brojne aktivnost zadovoljit će i one najzahtjevnije, a specijalne sadržaje smo rezervirali za najmlađe

Tijekom boravka u Hotelu Pinija, na raspolaganju Vam stoji niz usluga i sadržaja koji će upotpuniti Vaš boravak i učiniti ga još ugodnijim i zanimljivijim. 

Moderan spa centar s bogatim relax sadržajima te unutarnji i vanjski bazen pružaju novu dimenziju odmora. Osim tenisa na jednom od naša tri tenis terena, možete zaigrati i mini golf, odbojku na pijesku ili iznajmiti bicikl i krenuti u istraživanje.  

Uz jet ski ili parasailing, doživjet ćete more na potpuno novi način. A kako bismo Vaš odmor učinili još pamtljivijim, organiziramo poludnevne i jednodnevne izlete. 

Pini Kids Club

Zadovoljstvo i veselje djece nam je posebno važno, jer osim što volimo djecu, želimo im maksimalno uljepšati trenutke boravka u hotelu. Naš veseli animacijski tim osmislio je niz zabavnih i sportskih aktivnosti za najljepše uspomene iz djetinjstva.

Sport i rekreacija

Sportsko – rekreacijski sadržaji hotela Pinija zadovoljit će svaku osobu željnu aktivnog odmora koja će poboljšati Vašu formu prije uživanja u kupanju.

Bazeni & plaža

Ispred hotela se nalazi uređena hotelska plaža zaštićena od vjetra i velikih valova. 
Smjestite se u hlad prirodne borovine, izaberite mjesto pod suncem na ležaljci, zaronite u kristalno plavo more. 

Izleti

Osim uživanja u suncu, moru i bogatoj ponudi hotela, našim gostima pružamo mogućnost rezerviranja različitih izleta. Doživite naše more, prirodu i gradove na potpuno nov način. 

Hrvatska turistička zajednica