Entry-header image

Restorani & barovi

Ljubav ide kroz želudac, a uz naš Hotel, zavoljet ćete i naše mediteranske specijalitete

Iskusite čari Mediterana i prepustite se uživanju u gastronomskim specijalitetima našeg restorana. Ponuda restorana bazirana je na hrvatskoj, dalmatinskoj i internacionalnoj kuhinji. Uz vrhunski pripremljene obroke, izrazitu pažnju smo obratili na kvalitetu namirnica s kojima spravljamo naša jela. Nakon uživanja u gastronomskom doživljaju, možete odabrati opuštanje uz bazen, uživanje na plaži ili jednostavno odabrati miran kutak u jednom od naših četiriju barova.  

Hotelski Restoran Mediteran

Moderno uređen prostor, kapaciteta 400 sjedećih mjesta, svojom ponudom zadovoljava svačiji ukus. Ukusne delicije internacionalne i tradicionalne kuhinje poslužene su na bogatom buffet stolu, a naše profesionalno osoblje Vam je na usluzi u svakom trenutku.


Restaurant Kantun

Naš a la carte restoran na plaži je savršeno skrovište tijekom vrućih ljetnih dana. Smješten na prekrasnoj terasi okruženoj zelenilom, restoran ima 70 sjedećih mjesta. Jelovnik nudi idealan spoj mediteranskih, talijanskih i internacionalnih jela kao i širok izbor domaćih i međunarodnih pića.


Restaurant Lanterna

Ponuda tradicionalnih ribljih i mesnih jela, kao i jela ispod peke našeg a la carté restorana Lanterna, zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

Proslavite s nama svoje godišnjice, krštenja, pričesti, krizme… Gostima je na raspolaganju 50 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu restorana, te oko 80 sjedećih mjesta na terasi s prekrasnim pogledom na more.


Barovi Hotela Pinija


Šalica dobre kave nekima je nezamjenjiv jutarnji ritual. Ostali mogu uživati u kolačima i sladoledu. U večernjim satima preporučujemo degustaciju vina najboljih regionalnih brendova ili nezaboravno iskustvo ispijanja koktela na terasi s pogledom na more. Sve to i mnogo više možete pronaći u jednom od naših barova uz profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Hrvatska turistička zajednica