Entry-header image

Smještaj

U ponudi imamo 307 moderno uređenih soba koje se protežu kroz 3 hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajeom i aperitiv barom. 4 hotelska apartmana i 6 soba prilagođenih osobama s invaliditetom, ispunit će sva Vaša očekivanja i potrebe.

(besplatan parking, Internet corner, bankomat, čuvanje prtljage, suvenirnica, mini market, praonica rublja, faks/fotokopiranje)

Prijava od 15h; odjava do 10h.

SUPERIOR SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Superior soba s balkonom i pogledom na more pruža intimnost i udobnost. Ova prostrana soba pruža izravan pogled na prekrasno more i otoke.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium dvokrevetna soba s pogledom na more i otoke savršen je izbor za par ili manju obitelj. Uz bračni krevet u sobi se nalazi i fotelja na razvlačenje.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium obiteljska soba pruža izravan pogled na more. Soba je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe obitelji s djecom.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM SOBA S BALKONOM, MORSKA STRANA

Premium dvokrevetna soba s balkonom na morsku stranu pruža vrhunski doživljaj. Idealan je odabir za parove ili manje obitelji.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM SOBA S BALKONOM

Premium dvokrevetna soba s balkonom pruža vrhunski doživljaj udobnosti i elegancije. Idealan je odabir za parove ili manje obitelji. Balkon pruža pogled na park i borovu šumu.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM

Prostrana obiteljska soba nudi dovoljno prostora za smještaj i opuštanje cijele obitelji. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, tu je i udoban kauč na razvlačenje.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC SOBA S BALKONOM

Classic dvokrevetna soba s balkonom, namijenjena je parovima ili pojedincima. Sadrži bračni krevet i balkon s pogledom na park i borovu šumu.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC SOBA BEZ BALKONA

Namijenjena onima koji žele jednostavnost i funkcionalnost.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC OBITELJSKA SOBA BEZ BALKONA

Savršen izbor za obitelji s dvoje djece. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, u sobi se nalazi kauč na razvlačenje kao dodatni krevet za djecu. 

Podaci

Pogledaj više

JUNIOR SUITE

Prostrani Junior Suite s balkonom koji gleda na park i djelomično more idealno je rješenje za obitelji koje žele veću udobnost.

Podaci

Pogledaj više

OBITELJSKI SUITE

Moderno uređeni obiteljski suite savršeno je rješenje za obitelji do pet osoba. Prostrani balkon pruža nevjerojatan pogled na more i otoke.

Podaci

Pogledaj više

HOTELSKI SUITE

Naš ekskluzivni suite pružiti će vam dovoljno mjesta za opuštanje i uživanje i omogućiti vam doživljaj udobnosti vlastitoga doma. Uživajte u čarobnom zalasku sunca i pogledu na otoke zadarskog arhipelaga.

Podaci

Pogledaj više

SOBA PRILAGOĐENA OSOBAMA S INVALIDITETOM

Soba je dizajnirana kako bi udovoljila različitim potrebama naših gostiju s invaliditetom. Prilagođena je za korisnike invalidskih kolica i može primiti do tri osobe, s mogućnošću dodatnog kreveta.

Podaci

Pogledaj više
Hrvatska turistička zajednica