Entry-header image

Smještaj

U ponudi imamo 307 moderno uređenih soba koje se protežu kroz 3 hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajeom i aperitiv barom. 4 hotelska apartmana i 6 soba prilagođenih osobama s invaliditetom, ispunit će sva Vaša očekivanja i potrebe.

(besplatan parking, Internet corner, bankomat, čuvanje prtljage, suvenirnica, mini market, praonica rublja, faks/fotokopiranje)

Prijava od 15h; odjava do 10h.

Premium soba s balkonom

Obilježava ju kombinacija pažljivo dizajniranog prostora s toplim osjećajem skladnih i opuštajućih boja.

Podaci

Pogledaj više

Obiteljski suite

Moderno uređen i prostran suite površine 42 m2 s baklonom koji gleda na park i djelomično na more. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, manje sobe s krevetom za jednu osobu i dnevnog boravka s kaučem. Savršen izbor za one koji žele iskusiti jedinstveni doživljaj. Kapacitet: 5 osoba.

Podaci

Pogledaj više

Junior suite

Moderno uređen i prostran suite površine 42 m2 s baklonom koji gleda na park. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s kaučem. Junior Suite je savršen izbor za one koji žele iskusiti jedinstveni doživljaj. Kapacitet: 4 osobe.

Podaci

Pogledaj više

Premium obiteljska soba s balkonom

Moderno uređena i prostrana soba, idealna za obitelji s djecom. Obiteljske sobe su novouređene sobe, površine 29 m2 s balkonom koji gleda na park. Obiteljima su na raspolaganju dva krevete ili bračni ležaj te kauč na razvlačenje. Kapacitet: 2 odraslih i 2 djece do 12 godina.

Podaci

Pogledaj više

Premium soba s balkonom na morsku stranu

Moderno uređena soba s balkonom i djelomičnim pogledom na more. Premium sobe su novouređene sobe, površine 22 m2. U sobi se nalaze bračni krevet ili dva odovojena kreveta za jednu osobu te fotelja na razvlačenje. Kapacitet: 2-3 osobe.

Podaci

Pogledaj više

Classic obiteljska soba s balkonom

Idealno za obitelji s dvoje male djece. Classic obiteljske sobe su novouređene sobe, površine 24 m2. Balkon ima pogled na prednje dvorište hotela. Obitelji u sobi imaju na raspolaganju bračni krevet ili dva kreveta za jednu osobu te kauč na razvlačenje. Kapacitet: 2 odraslih i 2 djece do 12 godina.

Podaci

Pogledaj više

Classic obiteljska soba bez balkona

Idealno za obitelji s dvoje male djece. Classic obiteljske sobe su novouređene sobe, površine 25 m2. Obitelji u sobi imaju na raspolaganju bračni ležaj ili dva ležaja za jednu osobu te kauč na razvlačenje. Kapacitet: 2 odraslih i 2 djece do 12 godina.

Podaci

Pogledaj više

Classic soba s balkonom

Jednostavno uređene i udobne sobe. Classic sobe su dvokrevetne sobe površine oko 20 m2. U ovim sobama je dostupan isključivo bračni krevet. Kapacitet: 2 osobe.

Podaci

Pogledaj više

Classic soba

Namijenjena onima koji žele jednostavnost i funkcionalnost.

Podaci

Pogledaj više

Premium obiteljska soba s balkonom – pogled more

Savršen izbor za obitelji s djecom. Naša premium, obiteljska soba s pogledom na more okupana je suncem te pruža nezaboravno iskustvo uživanja u romantičnim zalascima.

Podaci

Pogledaj više

Premium soba s balkonom – pogled more

Moderno dizajnirana soba pružit će Vam ugodan san i pogled na more koji oduzima dah.

Podaci

Pogledaj više

Hotelski apartman

Naš hotelski apartman zadovoljit će sve želje i potrebe.

Podaci

Pogledaj više
Hrvatska turistička zajednica