Entry-header image

Wellness & Spa Marea


Božanstvena mješavina mediteranskih mirisa, originalni tretmani i jedinstven ugođaj Wellness & Spa Marea garantiraju čisto zadovoljstvo.
Opustite svoj um i tijelo, riješite se stresa i osjećajte se jedinstveno!

Wellness & Spa Marea

Wellness & Spa Marea s bazenima, prostire se na 2000 m2 zatvorenog i 1000 m2 otvorenog prostora. Gosti mogu uživati u sauni, parnoj kupelji, himalajskoj slanoj sobi i relax zoni s pogledom na more. Wellness ponuda temelji se na individualnom pristupu svakom gostu, s naglaskom na autentičnim ritualima „Pinija experience“. Ovo nije samo mjesto gdje možete relaksirati svoje tijelo, nego i uživati u tretmanima lica, manikuri, pedikuri …

Hotel Pinija Wellness & Spa Marea
Hotel Pinija Wellness & Spa Mare

Tretmani i rituali

Odaberite neki od brojnih ritula za njegu tijela i potpuno oživite sva osjetila. Kako bismo Vam ponudili isključivo kvalitetu i optimalan rezultat odobrali smo najbolje od najboljih.
Za njegu tijela primjenjuju se vrhunski kozmetički proizvodi francuske kozmetičke kuće Sothys.Odmor za oči

Prepustite se potpunom opuštanju u našoj SPA ZONI, obavijeni plavetnilom neba i mora. Naše lijepe saune pomoći će vam pri opuštanju umornih mišića, dok uživate u jedinstvenom pogledu na more. Relax soba sa zidom od himalajske soli: Osim očaravajuće boje i osvjetljenja, himalajska kristalna sol tijelu pruža odličnu terapiju bojama. Oplemenjuje ambijent zdravim negativnim ionima, čime na prirodan način ublažava simptome alergija, umora i stresa.

Vodeni svijet i rekreacija

Ostavite svakodnevicu iza sebe i uronite u prostrani vodeni svijet.
Nakon energičnog treninga u našem moderno opremljenom fitnessu, prepustite se čarima naših sauna koje će opustiti Vaše tijelo i pripremiti ga za nove tretmane, dok vas prostrani unutarnji i vanjski bazeni mame da zaronite u njihove dubine i osjetite slobodu.

Pinija relax za djecu (5-12 godina)

U našem wellness centru djeca su dobrodošla i s ljubavlju smo za njih kreirali posebne i jedinstvene tretmane:
  • PINIJA ČOKOLADNA MASAŽA
  • FAMILY STAR MASAŽA (mama ili tata s djetetom)
  • MINI MANIKURA

RADNO VRIJEME
Wellness & SPA zona
8:00 – 21:00 h
Unutarnji bazen i fitness

8:00 – 22:00 h
Vanjski bazen

9:00 -19:00 h
Vanjski gosti su također dobrodošli u naš Wellness & Spa Marea