SUPERIOR SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Superior soba s balkonom i pogledom na more ima 27 – 29 m2. Ova prostrana soba pruža izravan pogled na prekrasno more i otoke, stvarajući atmosferu opuštanja i uživanja.

Bračni krevet ili opcija s dva odvojena kreveta omogućuju prilagodljivost prema vašim željama i potrebama. Soba sadrži i udoban kauč na razvlačenje što je idealno rješenje za opuštanje uz čitanje knjige ili gledanje omiljenog filma.

Kapacitet: 2 osobe

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium obiteljska soba ima 27 – 29 m² i pruža izravan pogled na more. Soba je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe obitelji s djecom. Bračni krevet ili opcija s dva odvojena kreveta omogućuju prilagodljivost prema vašim željama i potrebama.  Soba sadrži udoban kauč na razvlačenje kao dodatni krevet za djecu. Balkon je mjesto gdje se obitelj može opustiti i uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke.

Kapacitet: 3 – 4 osobe

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM

Premium obiteljska soba s površinom od 29 m2 nudi dovoljno prostora za smještaj i opuštanje cijele obitelji. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, u sobi se nalazi kauč na razvlačenje kao dodatni krevet za djecu. Prostrani balkon stvara mirno okruženje za uživanje uz pogled na borove i mjesto Petrčane.

Kapacitet: 3 do 4 osobe

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

 

JUNIOR SUITE

Moderno uređeni i prostrani Junior Suite, površine 42 m2, s balkonom koji gleda na park i djelomično more idealno je rješenje za obitelji koje žele veću udobnost.

Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom ii dva odvojena kreveta. Prostrani dnevni boravak nudi dodatnu slobodu i fleksibilnost, s kaučem koji se može koristiti kao dodatni ležaj.

Kapacitet: 4 osobe

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

OBITELJSKI SUITE

Moderno uređeni i prostrani obiteljski suite, površine 42 m2. Prostrani balkon pruža nevjerojatan pogled na more i otoke. Ovo je savršeno rješenje za obitelji do pet osoba. Obiteljski suite sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dodatne manje sobe s krevetom za jednu osobu i dnevnim boravkom s kaučem koji se može koristiti kao dodatni krevet.

Kapacitet: 5 osoba

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

 

  Pošaljite upit

  HOTELSKI SUITE

  • HOTELSKI SUITE, 2 – 4 osobe / površina: 45 m2

  Hotelski suite s balkonom i direktnim pogledom na more pruža vam vrhunsku udobnost i luksuz. Sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta te dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Uživajte u čarobnom zalasku sunca i pogledu na otoke zadarskog arhipelaga.

   

  • HOTELSKI SUITE, 4 – 6 osoba / površina: 64 m2

  Hotelski suite s balkonom osmišljen je kako bi vam pružio doživljaj udobnosti vlastitoga doma s jedinstvenim pogledom na more i otoke zadarskog arhipelaga. Sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Prostrani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje omogućuje dodatni smještaj za dvije osobe. Prepustite se uživanju uz zalazak sunca i miris mora.

   

   Pošaljite upit