SUPERIOR SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Superior soba s balkonom i pogledom na more ima 27 – 29 m2. Ova prostrana soba pruža izravan pogled na prekrasno more i otoke, stvarajući atmosferu opuštanja i uživanja.

Bračni krevet ili opcija s dva odvojena kreveta omogućuju prilagodljivost prema vašim željama i potrebama. Soba sadrži i udoban kauč na razvlačenje što je idealno rješenje za opuštanje uz čitanje knjige ili gledanje omiljenog filma.

Kapacitet: 2 osobe

PREMIUM SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium dvokrevetna soba s pogledom na more i otoke, površine 22 m². Gostima je na raspolaganju bračni krevet ili dva odvojena kreveta te fotelja na razvlačenje za smještaj dodatne osobe.

Ova soba nudi savršeno rješenje za parove ili manje obitelji koje traže spoj elegancije, udobnosti uz pogled na more.

Kapacitet: 2 do 3 osobe

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium obiteljska soba ima 27 – 29 m² i pruža izravan pogled na more. Soba je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe obitelji s djecom. Bračni krevet ili opcija s dva odvojena kreveta omogućuju prilagodljivost prema vašim željama i potrebama.  Soba sadrži udoban kauč na razvlačenje kao dodatni krevet za djecu. Balkon je mjesto gdje se obitelj može opustiti i uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke.

Kapacitet: 3 – 4 osobe

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

JUNIOR SUITE

Moderno uređeni i prostrani Junior Suite, površine 42 m2, s balkonom koji gleda na park i djelomično more idealno je rješenje za obitelji koje žele veću udobnost.

Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom ii dva odvojena kreveta. Prostrani dnevni boravak nudi dodatnu slobodu i fleksibilnost, s kaučem koji se može koristiti kao dodatni ležaj.

Kapacitet: 4 osobe

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

OBITELJSKI SUITE

Moderno uređeni i prostrani obiteljski suite, površine 42 m2. Prostrani balkon pruža nevjerojatan pogled na more i otoke. Ovo je savršeno rješenje za obitelji do pet osoba. Obiteljski suite sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dodatne manje sobe s krevetom za jednu osobu i dnevnim boravkom s kaučem koji se može koristiti kao dodatni krevet.

Kapacitet: 5 osoba

 

Dječja oprema na zahtjev: dječji krevetić, dječja kadica i dječja stepenica

 

  Pošaljite upit

  HOTELSKI SUITE

  • HOTELSKI SUITE, 2 – 4 osobe / površina: 45 m2

  Hotelski suite s balkonom i direktnim pogledom na more pruža vam vrhunsku udobnost i luksuz. Sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta te dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Uživajte u čarobnom zalasku sunca i pogledu na otoke zadarskog arhipelaga.

   

  • HOTELSKI SUITE, 4 – 6 osoba / površina: 64 m2

  Hotelski suite s balkonom osmišljen je kako bi vam pružio doživljaj udobnosti vlastitoga doma s jedinstvenim pogledom na more i otoke zadarskog arhipelaga. Sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Prostrani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje omogućuje dodatni smještaj za dvije osobe. Prepustite se uživanju uz zalazak sunca i miris mora.

   

   Pošaljite upit