Superior soba s balkonom, pogled more

Superior soba s balkonom i pogledom na more prostire se na otprilike 29 četvornih metara, pružajući intimnost i udobnost tijekom vašeg boravka. Ova prostrana soba pruža izravan pogled na prekrasno more, stvarajući atmosferu opuštanja i uživanja.

Udoban bračni krevet ili opcija s dva dvojena ležaja omogućuju prilagodljivost prema vašim željama i potrebama. Osim toga, soba sadrži i udoban kauč na razvlačenje što je idealno rješenje za opuštanje uz čitanje knjige ili gledanje omiljenog filma.

Kapacitet: 2 osobe

Premium soba s balkonom – pogled more

Premium soba s pogledom na more prostire se na otprilike 22 m² i nudi izravan pogled na beskrajno plavetnilo mora i otoke. Gostima su na raspolaganju različite opcije kreveta, od francuskog ležaja za intimniji doživljaj do odvojenih kreveta za više fleksibilnosti.

Ova soba nudi savršeno rješenje za parove ili manje obitelji koje traže spoj elegancije, udobnosti i spektakularnog pogleda na more.

Kapacitet: 2-3 osobe

Premium obiteljska soba s balkonom – pogled more

Savršen izbor za obitelji s djecom. Naša premium, obiteljska soba s pogledom na more okupana je suncem te pruža nezaboravno iskustvo uživanja u romantičnim zalascima.

Premium obiteljske sobe su novouređene sobe s balkonom, površine otprilike 29 m². Pružaju izravan pogled na more. Obiteljima s djecom na raspolaganju su 2 ležaja i kauč na razvlačenje u jednoj prostoriji. Kapacitet: 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

 

Premium soba s balkonom na morsku stranu

Moderno uređena soba s balkonom i djelomičnim pogledom na more.
Premium sobe su novouređene sobe, površine 22 m2.
U sobi se nalaze bračni krevet ili dva odovojena kreveta za jednu osobu te fotelja na razvlačenje.
Kapacitet: 2-3 osobe.

Premium soba s balkonom

Obilježava ju kombinacija pažljivo dizajniranog prostora s toplim osjećajem skladnih i opuštajućih boja. Osmišljena je s ciljem spajanja funkcionalnosti i estetike.

Premium sobe su novouređene, dvokrevetne sobe s balkonom, površine otprilike 22 m². U sobi se nalaze bračni krevet ili dva odovojena kreveta za jednu osobu te fotelja na razvlačenje. Kapacitet: 2-3 osobe.

Premium obiteljska soba s balkonom

Prostrana Premium obiteljska soba, s površinom od 29 m2 nudi dovoljno prostora za smještaj i opuštanje cijele obitelji. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, tu je i udoban kauč na razvlačenje, pružajući dodatan prostor za spavanje.

Prostrani balkon s pogledom na park stvara mirno okruženje gdje možete uživati u svježem zraku i prekrasnom pogledu. Balkon postaje savršeno mjesto za jutarnju kavu ili večernje opuštanje.

Kapacitet: 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Classic soba s balkonom

Classic soba je udoban smještajni prostor namijenjen parovima ili pojedincima koji žele uživati u mirnom i opuštajućem boravku sa svojom površinom od otprilike 20 m2. Soba je opremljena svim osnovnim sadržajima potrebnim za ugodan boravak, uključujući prostor za sjedenje, radni stol, televizor i prostor za pohranu osobnih stvari. Kupaonica je moderno uređena i opremljena svim potrebnim sadržajima, uključujući tuš ili kadu, ručnike i toaletne potrepštine.
Kapacitet: 2 osobe.

Classic soba

Namijenjena onima koji žele jednostavnost i funkcionalnost.

Classic sobe su dvokrevetne sobe, površine otprilike 19 m². Pružaju pogled na borovu šumu. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima, a neke imaju i mogućnost dodatnog ležaja. Kapacitet: 2 osobe.

Classic obiteljska soba bez balkona

Ova prostrana obiteljska soba, površine 25 kvadratnih metara, savršen je izbor za obitelji s dvoje male djece. Iako nema balkona, soba nudi udobnost i funkcionalnost koje su posebno prilagođene potrebama obitelji.

U ovim obiteljskim sobama možete birati između bračnog ležaja ili dvaju odvojenih ležaja za jednu osobu, prilagodivši smještaj prema vašim željama. Tu je i kauč na razvlačenje koji pruža dodatan prostor za sjedenje ili spavanje, pružajući udoban prostor za opuštanje nakon aktivnog dana.

Kapacitet: 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina

Junior suite

Moderno uređen i prostran suite površine 42 m2 s baklonom koji gleda na park.
Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s kaučem.
Junior Suite je savršen izbor za one koji žele iskusiti jedinstveni doživljaj.
Kapacitet: 4 osobe.