Classic soba

Namijenjena onima koji žele jednostavnost i funkcionalnost.

Classic sobe su dvokrevetne sobe, površine otprilike 19 m². Pružaju pogled na borovu šumu. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima, a neke imaju i mogućnost dodatnog ležaja. Kapacitet: 2 osobe.

Premium obiteljska soba s balkonom – pogled more

Savršen izbor za obitelji s djecom. Naša premium, obiteljska soba s pogledom na more okupana je suncem te pruža nezaboravno iskustvo uživanja u romantičnim zalascima.

Premium obiteljske sobe su novouređene sobe s balkonom, površine otprilike 29 m². Pružaju izravan pogled na more. Obiteljima s djecom na raspolaganju su 2 ležaja i kauč na razvlačenje u jednoj prostoriji. Kapacitet: 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

 

Premium soba s balkonom – pogled more

Moderno dizajnirana soba pružit će Vam ugodan san i pogled na more koji oduzima dah.

Naša premium soba s pogledom na more daje novo značenje udobnosti i odmoru.

Premium sobe su novouređene, dvokrevetne sobe s balkonom, površine otprilike 22 m². Pružaju izravan pogled na more. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima. Kapacitet: 2-3 osobe.

Hotelski apartman

Odabir koji pruža komfor vlastitog doma. Naš hotelski apartman zadovoljit će svačije želje i potrebe.

Hotelski apartmani su novouređeni apartmani s balkonom, površine otprilike 45 m2 , sastoje se od spavaće sobe s 2 ležaja i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje, kupaonice s tuš-kadom i balkonom. Kapacitet: 4 osobe.

Premium soba s balkonom

Obilježava ju kombinacija pažljivo dizajniranog prostora s toplim osjećajem skladnih i opuštajućih boja. Osmišljena je s ciljem spajanja funkcionalnosti i estetike. 

Premium sobe su novouređene, dvokrevetne sobe s balkonom, površine otprilike 22 m². Pružaju pogled na predivnu borovu šumu. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima. Kapacitet: 1-3 osobe.