Entry-header image

Barovi

APERITIV BAR 

U ugodnoj atmosferi hotelskog bara uživajte uz šalicu dobre kave, zasladite se kolačima vlastite proizvodnje hotela, opustite se uz čašu dobrog vina ili se jednostavno odmorite uz dobru knjigu. Idealno mjesto i za kratke sastanke ili ispijanje omiljenog napitka. 

POOL BAR

Na terasi hotela, u neposrednoj blizini bazena, uz šum mora i miris borova, prepustite se jedinstvenom i opuštajućem ambijentu. Doživite nezaboravno iskustvo uz najljepši zalazak sunca ispijajući omiljeni koktel.

LOUNGE BAR

Za predah od sunca i mora ovo je idealno mjesto za popodnevno uživanje uz lagani obrok i osvježenje uz hladni napitak ili sladoled.  

MAXI BAR

U hladovini borova uživajte u prekrasnom pogledu i najljepšem zalasku sunca. Maxi bar nudi raznoliku ponudu pića, izbor kava, sladoleda… Savršen za ljetno osvježenje.

MORE CAFFE BAR

Odmah uz more s prekrasnim pogledom na Petrčane. Nudi ukusne male zalogaje uz bogat izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića.

PINI MARINI BEACH BAR 

Pini Marini Beach bar je naša ljetna stanica za osvježenje domaćim sladoledom i palačinkama te alkoholnim i bezalkoholnim pićima.