Premium family room with balcony, sea view
Entry-header image

Smještaj

San je najvažniji segment savršenog odmora, zato smo do savršenstva doveli i smještaj

307 moderno uređenih soba proteže se kroz 3 hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajeom i aperitiv barom. 4 hotelska apartmana i 6 soba prilagođenih osobama s invaliditetom, ispunit će sva Vaša očekivanja i potrebe. Bez obzira putujete li sami, u paru ili s obitelji, možete odabrati smještaj u classic, premium ili obiteljskim sobama. 

PREMIUM SOBA S BALKONOM

Premium dvokrevetna soba s balkonom pruža vrhunski doživljaj udobnosti i elegancije. Idealan je odabir za parove ili manje obitelji. Balkon pruža pogled na park i borovu šumu.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM SOBA S BALKONOM, MORSKA STRANA

Premium dvokrevetna soba s balkonom na morsku stranu pruža vrhunski doživljaj. Idealan je odabir za parove ili manje obitelji.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM OBITELJSKA SOBA S BALKONOM

Prostrana obiteljska soba nudi dovoljno prostora za smještaj i opuštanje cijele obitelji. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, tu je i udoban kauč na razvlačenje.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC SOBA BEZ BALKONA

Namijenjena onima koji žele jednostavnost i funkcionalnost.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC SOBA S BALKONOM

Classic dvokrevetna soba s balkonom, namijenjena je parovima ili pojedincima. Sadrži bračni krevet i balkon s pogledom na park i borovu šumu.

Podaci

Pogledaj više

CLASSIC OBITELJSKA SOBA BEZ BALKONA

Savršen izbor za obitelji s dvoje djece. Uz bračni krevet ili dva odvojena kreveta, u sobi se nalazi kauč na razvlačenje kao dodatni krevet za djecu. 

Podaci

Pogledaj više

JUNIOR SUITE

Prostrani Junior Suite s balkonom koji gleda na park i djelomično more idealno je rješenje za obitelji koje žele veću udobnost.

Podaci

Pogledaj više

OBITELJSKI SUITE

Moderno uređeni obiteljski suite savršeno je rješenje za obitelji do pet osoba. Prostrani balkon pruža nevjerojatan pogled na more i otoke.

Podaci

Pogledaj više

SUPERIOR SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Superior soba s balkonom i pogledom na more pruža intimnost i udobnost. Ova prostrana soba pruža izravan pogled na prekrasno more i otoke.

Podaci

Pogledaj više

PREMIUM SOBA S BALKONOM, POGLED MORE

Premium dvokrevetna soba s pogledom na more i otoke savršen je izbor za par ili manju obitelj. Uz bračni krevet u sobi se nalazi i fotelja na razvlačenje.

Podaci

Pogledaj više